Замовити дзвінок Instagram

Цікаві факти про ZARO’S

…І дісталися Посейдону моря та океани... А от хто у Стародавній Греції відповідав за чисту прісну воду — неясно. Зате цілком точно можна сказати, що, на відміну від історій про грецьких богів, чиста й корисна мінеральна вода — зовсім не міф.

Тисячі років земля Греції живиться дощами і снігопадами, даруючи жителям кришталево чисту воду з артезіанського джерела. ZАRO’S — подарунок природи, збережений місцевими жителями, які пишаються своїм скарбом. Проходячи крізь карбонатні гірські породи, вода фільтрується і насичується мінералами. Смак — гідний грецьких богів!

Зарос — селище на Криті, назва якого перекладається як «місце, де тече вода». Місцеві таверни дотепер подають до обіду смачну мінеральну воду природного розливу. Їм є чим похвалитися: Крит — один із найчистіших куточків світу. Жодних великих промислових підприємств, та й ставлення до природних ресурсів тут дбайливе.

Завод, на якому розливають воду, дотримується суворого принципу: давати більше місця природі, менше — втручанню людини. Склад унікальної води залишається незмінним на всіх етапах розливу. Тож вода ZАRO’S — часточка Криту в пляшці.

7 цікавих фактів про воду ZАRO’S

  1. Видобуток води почався з 1980 року. Кожна її партія незмінно проходить перевірку на якість.

  2. Воду ZАRO’S беруть з артезіанського джерела Аматі. Це єдине родовище натуральної мінеральної води на Криті. Навіть для самих греків така вода — скарб.

  3. Ми використовуємо трубопровід, який дає можливість доставляти воду просто із джерела на глибині 180 м. Конвеєрні лінії повністю автоматизовані й розроблені на основі новітніх технологій.

  4. Наші пляшки із пластику не містять шкідливих компонентів і зберігають свої властивості при температурі від −40 °C до +60 °C. Тому склад і смак води не змінюються, навіть якщо пляшка стоїть на сонці в спекотний день. Сам пластик максимально екологічний у процесі переробки.

  5. Завдяки гірській фільтрації вода із цієї місцевості має всі властивості, які підходять для повсякденного вживання кожній людині. Вона вирізняється оптимальним складом, м’яким смаком (рівень pH — 8,1) і низьким вмістом мінеральних солей (160 мг/л).

  6. Вода ZARO’S відмінно підійде спортсменам. Завдяки своєму складу вона допомагає не накопичувати молочну кислоту в м’язах, а також знижує кислотність шлунка, вирівнюючи рівень pH в організмі.

  7. ZАRO’S неодноразово нагороджена на конкурсах питних вод і визнана у світі. На Міжнародному конкурсі дегустації води в Берклі-Спрінгс (США) у 2017 році вона одержала золоту медаль і звання кращої бутельованої води у світі.

Якщо ви ще не пробували воду ZARO’S, у вас є можливість відкрити для себе цю часточку Криту й насолодитися її чистотою!