Замовити дзвінок Instagram

Крит: місце народження сили

«Місце, де тече вода» — так перекладається назва селища, яке простягається вздовж тисячолітнього дубового гаю. Тут, на висоті понад 340 м над рівнем моря, серед цілющих рослин, крізь гірські породи масиву Псилорітіс виходить на поверхню Аматі — єдине джерело природної мінеральної води на острові.

Століттями тала вода стікала з вершин гір, по яких із неба спускалися на землю боги. Проникала в землю, яку з любов’ю обробляли стародавні греки. Пробивалася крізь скелі чистим ключем. Аматі — головне джерело питної води для місцевих жителів. Напевно, тому вони зуміли зберегти доісторичну природу місцевості — її дух тече в їхніх жилах, живить їх любов’ю і здоров’ям.

Лише 40 років тому селище Зарос на Криті стало ділитися зі світом своїм головним скарбом — мінеральною водою із прадавнього джерела.

Природні властивості й користь унікальної критської води

Мінеральна вода, «вироблена» природою грецького острова, за складом ідеально підходить для нашого організму. Жодне виробництво, жодна штучна мінералізація не можуть досягти подібного результату.

Мінеральна вода ZARO’S вирізняється оптимальним для організму рівнем pH — 8,1. Помірний вміст мінеральних солей (160 мг/л) дає можливість уживати воду постійно, як столовий напій. Завдяки природним властивостям унікальна критська вода благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт, знижуючи кислотність шлунка.

Пийте негазовану мінеральну воду ZARO’S із самого ранку протягом дня — і забезпечите організм чистою природною водою з ідеальними показниками мінералізації та кислотності.

Вода з острова здоров’я

Крит заслужено носить таке звання. Іноді його називають екологічним раєм. Більша частина острова — заповідники й національні парки. Завдяки уряду Греції та кожному жителю країни екосистема практично не страждає від впливу людей і тварин. На острові зустрічаються непрохідні зарості величезних дерев і густих чагарників. Часом здається, за ними можна розгледіти німф.

Це трепетне ставлення до природи зберегла компанія ZARO’S у виробництві мінеральної води. У процесі розливу дотримуються принципу — мінімально втручатися в досконалий смак і чистоту, подаровану природою. Вода подається із глибини 180 м і одразу потрапляє на лінію розливу. Одночасно перевіряється її хімічний і мікробіологічний склад. Усі етапи виробництва автоматизовані й цілодобово контролюються комп’ютерними системами.

Сила предків, мудрість природи, натхнення богів — у кожній краплі води ZARO’S. Чистої, немов сльоза Афродіти, свіжої, як аромат квітів нарциса, цілющої, як безумовна любов.